مشاوره حقوقی رایگان - ورود به ملک دیگری

همسایه بغلی قسمتی از دیوار خودش را تخریب و به ملک مجاور که مال من است و محصور میباشد و دروازه دارد بدون اطلاع من عده ای را اورده و آنجا قدم زدن و در آنجا اظهارنظر نمودن و استشهادیه ای را بر علیه من امضا کردن سوالم اینه آیا طرف من و این عده به ورود در ملک من که زندگی نمیکنم ولی در و پیکر دارد بودن بنده از همه انها و کسی که این کار را کرد ورود به عنف شکایت کردم و دلایل و شهودم همان استشهادیه ایست که خودشان اقرار و امضا کردن که از محل بازدید کردن. آیا برنده ام ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ورود بعنف باید احراز واثبات شود ولیکن با توجه به توضیحات مذکور قابل دفاع است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر ورود به عنف نخواهد بود جرم ورود به عنف شرایط خاصی دارد که در اینجا وجود ندارد
ولی شما باید شکایت
جرم ورود غیر مجاز و بدون اجازه مالک ، به ملک دیگری را مطرح نمایید در جلسه دادگاه اعلام نمایید که منظورتان جرم ورود غیر مجاز و بدون اجازه مالک
بوده است