مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

سلام. پدر من معتاد هست و یک روزی گل مصرف کرده و بی اجازه وارد خونه مردم در روستا شده است که برود آب بخورد و بعد هم در بالکن خونه آن ها خوابیده است ولی بعد که صاحب خونه فهمیده و داد و بیداد کردند، پدرم او را هل داده است و فرار کرده است. حالا الان آدمای روستای خودمون که اخیرا دزدی زیاد شده، همه ی اون دزدی ها رو گردن پدر من انداختند و آبروی پدرم و پدربزرگم رو دارند میبرند.
خانواده اول که پدرم وارد خونه آن ها شده است، چه شکایتی میتونند از پدرم بکنند و چه بلایی سر پدر من می آید؟
آیا ما میتونیم از افرادی که در روستای خودمون آبروی ما رو دارند میبرند، شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان شروع به سرقت می تواند شکایت کند.