مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم کوچک

سلام وقت بخیر
من تقریبا نزدیک 15 سال سن دارم و میخواهم اسم کوچکم رو عوض کنم
اسمم در حال حاضر «هاجر» هست و میخوام بدونم میتونم به اسم «آلما» تغییر بدم در همین سن قبل از 18 سالگی؟!

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
ازطریق ثبت احوال نمیتونیدتغییرنام بدید چون اسمتان ازاسامی ممنوعه نیست لیکن میتونید بامشاوره وکیل دادخواست تغییر نام به دادگاه بدید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید درخواست خود را به اداره ثبت احوال مطرح نمایید و در صورت رد درخواست در دادگاه اعتراض نمایید ولی باید دلیل قانونی محکم برای تغییر اسم داشته باشید و ..

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام، بله میتونی، البته بهتر هست اقدام از طریق پدر شما صورت بگیره

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید از طریق دادگاه اقدام نمایید اما موفقیت قابل پیش بینی نمی باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید ولی نتیجه را نمی توان پیش بینی کرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید