مشاوره حقوقی رایگان - درخواست عدم سوء اثر چک های برگشتی

سلام بنده کارمند شهرداری می باشم که در اغتشاشات سال 98 دسته چک بنده در شهرداری جا مانده بود و به سرقت رفته بود بنده آن زمان نسبت به سرقت رفتن چکم شکایتی کردم ولی با توجه به این که تو دادسرا خیلی آدم را الاف می کنند دیگر پیگیری انجام ندادم تا اینکه پرونده مختومه شده بود و بعد از شکایت اینجانب 4 فقره چک برگشت داده شده بود در همان سال 98 حال ضمن به جریان اندازی پرونده می خواستم نامه ای دادسرا به من بدهد که رفع سوء اثر گردد ولی بازپرس با اذعان اینکه مشاور حقوقی سوادی ندارد و پرونده مختومه می باشد نامه ای به بانک با این موضوع زده شد و اعلام نمودند به ما ربطی ندارد و به بانک نامه ای زدند که پرونده دعوی شاکی مختومه است بازپرس ... نام داشت

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پرونده مختومه دیگر اقدامی ندارد که قاضی بتواند دستور نسبت به آن صادر کند از طریق بانک مرکزی اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام دادسرا چنین نامه ای به شما نخواهد داد
بله اگر پرونده ای مختومه بشود بازپرس دیگر حق رسیدگی نخواهد داشت و خود بانک باید طبق مقررات قانونی ، از چک رفع سوء اثر نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
سوال شما مشخص نیست اگر مختومه بودن پرونده اعلام شده به بانک ارائه و بانک مکلف به رفع سو اثر می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پرونده مختومه دیگر اقدامی ندارد که قاضی بتواند دستور نسبت به آن صادر کند از طریق بانک مرکزی اقدام نمایید