مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه حق کسب و پیشه برای ملکی که 50 سال پیش بصورت انباری اجاره داده شده است

با عرض سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم . برا اساس مفاد قانون موجر و مستاجر مصوب سال 1356 حق کسب و پیشه در صورت تخلیه ملک به مستاجر تعلق می گیرد . حق کسب و پیشه برای مدت زمان 50 سال که دست مستاجر بوده چگونه محاسبه می شود و آیا حق کسب پیشه برای ملکی که کاربری انباری داشته و مستاجر طبق قرارداد اجاره بصورت انباری از آن استفاده کرده با حق کسب و پیشه برای ملکی که خرید و فروش کالا در آن انجام می گیرد متفاوت است ؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . در هر زمان و در هر شرایطی از شروط قانونی تخلیه که محاسبه حقوق کسبی مستاجر جایز و ضروری باشه این کار را کارشناسان رسمی دادگستری و یا اهل خبره با در نظر گرفتن جهات و موارد زیادی بر اساس شناخت از منطقه و سایر شرایط تعیین می کنند . میتونید به طور غیر رسمی از کارشناس رسمی بپرسید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مبلغ حق و کسب و پیشه توسط کارشناس رسمی دادگستری مشخص خواهد شد
بله متفاوت است . شما مطلقا اعلام ننمایید که انباری بوده است چون حق کسب و پیشه ، خیلی ناچیز محاسبه خواهد شد و یا شاید اصلا حق کسب و پیشه به شما تعلق نگیرد
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید