مشاوره حقوقی رایگان - امکان طرح دعوی برای بحث تهمت به حسادت و طلسم کردن هست؟؟

راستش خیلی مسخرست، اما از اینجا شروع شد که بهم گفتن فلانی کرونا داره زنگ بزن حالشو بپرس، تماس گرفتم بعد از احوالپرسی رفت تو فضای فلسفه زندگی ، دنیا... و من هم بدون اینکه نظری داشته باشم، پاسخم بله، درسته، موافقم، یهو پرخاش کردن که داری کشدااار حرف میزنی!!! ..... من متوجه تغییر لحنت هستم!!!!! و با دلخوری قطع کردم، و بعد از مدتی متنی غیرمستقیم، در اینستاگرام در مورد جادو، طلسم، حسادت و خدا چشمان فرد حسود رو ببنده،گذاشتن، اصلا متوجه نشدم که منظور چی یا چه کسی ممکنه باشه، تا اینکه متنی برام با همین مضامین پیام شد، اسمم رو خطاب قرار داد که حسادت ، جادو و طلسم کار بدیه و دست از این کارا بردارم ..... شوک شدم، حالمم خیلییی بد شد، میخوام بدونم با وجود این شرایط میتونم ازش تو دادگاه شکایت کنم ؟؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در قالب توهین و افترا قابل شکایت می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی بهتر است به فکر اقدام قضایی نباشید و زندگی خود را دچار استرس نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام و ادب
جهت سوالات طولانی برای اینکه بتوانید مشاوره بهتری داشتید باشید پیشنهاد میکنم تماس بگیرید.