مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه

پدرم به من وکالت تام الاختیار داده و به من گفته که هر کاری که دوست داری انجام بده ، من قبول دارم و هیچ اعتراضی ندارم.
من هم با نظر ایشون میخواستم خانه پدری را به نام خودم بزنم، حالا :
1. آیا با این وکالت میتونم انجام بدم یا نه؟
2. آیا اینکه پدرم گفته این کار رو انجام بدم ، با اقرارنامه قابل اثبات هستش یا خیر؟
3. آیا میتونم با این وکالتنامه ، اقرارنامه تهیه کنم یا خیر؟
4. اگر میتونم ، چه متنی باید در اون اقرارنامه باشه؟
5. در صورتی که اقرارنامه تهیه نکنم ، چه مشکلات احتمالی وجود داره؟

پاسخ ها :

وکالتنامه تام الاختیار اقرارنامه وکالتنامه