مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول از مشتری

با سلام بنده به مدت ده روز جهت پرستاری از شخصی به منزل ایشان مراجعه کردم. اکنون پسر این شخص که درخواست پرستاری داده بودند و هماهنگی با ایشان بوده پول رو پرداخت نمیکنند.
به عنوان مدرک هرروز قبل از انجام کار پیامکی مبنی بر ساعت انجام کار برایشان فرستاده شده است
جهت شکایت به کجا باید مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک دادخواست دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلامِ به استناد پیامکها دادخواست خودرا از طریق دفتر خدمات تسلیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست خود را مطرح نمایید