مشاوره حقوقی رایگان - ساخت مجتمع

سلام وقت بخیر ما تو یه شهرک زندگی میکنیم زمین بغلی دارن یه مجموعه بزرگ میسازن و گودبرداری زیاد که دیوار اجری مجتمع مارو خراب کردن کلا یه دیوار اهنی کاذب موقت ساختن که بعد از اتمام دوباره دیوار بکشن بعد اومدن از مدیر مجتمع ما رضایت گرفتن ولی من شنیدم که ایشون یه مبلغی ماهیانه دریافت کردند که پنهان کردن نگفتن خواستم ببینم همچین چیزی میشه چون حق و حقوق یه 150خانواده از طبقه کارگر هستند که در شهر جدید پرند هستیم ممنونم از لطفتون

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با دورد. مدیر ساختمان فقط در حدود اختیارات خود و در محدوده قانون تملک آپارتمانها اختیارات دارد . اگر میبینید مشکل ساز خواهد شد یکی از ساکنین مراجعه کنید دفتر خدمات قضائی و از شورای حل اختلاف تامین دلیل بگیرید کارشناس ببرید سر ملک تا وضعیت را عکس برداری کند و گزارش بدهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. خیر مدیر ساختمان ، که کاره ای نیست که بخواهد رضایت بدهد . و رضایت ایشان موثر نمی باشد هر کدام از مالکان ساختمان ،
میتواند به شهرداری شکایت نماید و درخواست توقف اجرای کار را به علت آسیب زدن به دیوار همسایه مطرح نماید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با تامین دلیل می توانید نسبت به این امر شکایت نمایید مدیر ساختمان نمی تواند بدون رضایت از سایرین اقدامی نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر وجهی دریافت شده متعلق به همه مالکین است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود با تامین دلیل می توانید نسبت به این امر شکایت نمایید مدیر ساختمان نمی تواند بدون رضایت از سایرین اقدامی نماید