مشاوره حقوقی رایگان - تعویض غیر قانونی اتاق خودرو خریداری شده

باسلام ببخشید من سال 97ماشین پژوپارس گرفتم از شهرستان قم اول بردیم کارشناس خودرو با صاحب ماشین قبلی با هم رفتیم من شهر قم بلد نبود کارشناس گفت مشکلی نداره بعد من اومدم شهرمون ماشین بعد از چندمدت تعویض پلاک کردم حالا بعد از چندسال ماشین فروختم خریدار جدید برده کارشناس گفته اتاق تعویض هست. میشه راهنمایی بکنی چکار باید کرد. تعویض اتاق غیرقانونی انجام دادن

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خود متاسفانه تعویض اتاق از موارد عیب خوورو مخسوب میشود که در قیمت وارزش خودرو تاثیر خواهد داشت واگر خریدار شما انرا فسخ کند شما هم باید معامله خودرا با مالک قبلی فسخ وخسارت اخذ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر اتاق خودرو تعویض شده باشد که تعویض پلاک امکان ندارد پس شما چطور تعویض پلاک را انجام
داده اید ؟

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تامین دلیل نمایید و به طرفیت فروشنده اقدام نمایید خریدار شما نیز می تواند به استناد این امر فسخ و مطالبه ثمن و ...بنماید