مشاوره حقوقی رایگان - تعویض اتاق غیر قانونی و ترک داشتن سیلندر

سلام و خسته نباشید. بنده سه ماه پیش یک خودرو نیسان خریدم فروشنده به من گفت خودرو اتاق عوض قانونی است الانم موتورش واشر سرسیلندر سوزوند بردم مکانیک گفت که سیلندر ترک دارد رفتم پیشه فروشنده گفتم ولی الان متوجه شدم اتاق عوض غیر قانونی است حالا چکار کنم. ممنون

پاسخ ها :

تعویض غیر قانونی اتاق خودرو خریداری شده ترک خوردگی سیلندر خودرو خریداری شده خودرو