مشاوره حقوقی رایگان - انتقال زمین متعلق به شرکت

با سلام
آیا شرکت که دارای 2 عضو هیئت مدیره می باشد مسئولیت محدود و یکی از اعضا فوت می کند آیا امکان پذیر هست عضو دیگر هیئت مدیره که دارای حق امضا هست به عنوان مدیر عامل سند زمین متعلق به شرکت منتقل کند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام البته بستگی به مفاد اساسنامه دارد که ایا اساسنامه چنین اختیاری را به یکی از اعضا هیات مدیره به تنهایی داده است یا نه . ولی ابتدا باید عضو دیگر هیات مدیره تعیین بشود و سپس در مورد فروش زمین تصمیم گیری بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب
هر آنچه در اساسنامه امده باید انجام بود.