مشاوره حقوقی رایگان - زمین

سلام خسته نباشین من سال 81 یک قطعه زمین با برادر خانمم بصورت شراکتی خریدیم الان به مشکل خوردیم مدارکی هم دست من نیست و زمین را از مادر بزرگ ایشون خریدیم و سند نداره سند دستی نوشته شده که به نام ایشون هست من چگونه میتونم پیگیری کنم

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

با شاهد و مستندات دیگر اثبات شراکت و مطالبه حق الشراکت

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

نیاز به توضیحات بیشتر می باشد از طریق مشاوره ی تلفنی اقدام فرمایید

محمدرضا پروانیان

محمدرضا پروانیان :

سلام و وقت بخیر.
اگر شهود دارید یا رسید پرداخت وجه دارید، با در دست داشتن رسیدها ویا به اتفاق شهود به یکی از وکلای محترم دادگستری مراجعه نمایید.

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام اگر شاهد داشته باشید به استناد شهادت شهود طرح دعوا بفرمایید

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام دادخواست اثبات وقوع بیع به طرفیت ایشان و مادربزرگشان بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع به میزان قدرالسهم خود از زمین مشاعی را بنمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست اثبات بیع و اثبات مالکیت نسبت به 3 دانگ را مطرح نمایید و ..
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید