مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه ملک به همسر

با سلام و احترام و آرزوی سلامتی برای اساتید معزز
بنده قطعه زمینی را به همسرم بصورت غیر معوض هبه کرده ام و همسرم تصرفی در آن نداشته و فقط جواز ساخت آن به نام همسرم اخذ شده است، آیا بنده می توانم از هبه رجوع کنم ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ابتدا باید بررسی کنید که هبه صحیح منعقد شده یاخیر؟
هرگونه معاملات وعقود راجع به املاک باید باسندرسمی انجام شود
دوم اینکه هبه از عقودی است که در ان قبض و تصرف متهب لازم می باشد
درصورتیکه هبه صحیح منعقد شده باشد شما می تواند باارسال اظهارنامه رسمی رجوع ازهبه را به ایشان اعلام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله باید رجوع از هبه را اثبات نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله بعد از انعقاد عقد هبه کتبی یا شفاهی ، واهب میتواند از هبه رجوع نماید مگر در موارد استثنائات ( اگر هبه معوض باشد ، اگر عین موهوبه از ملکیت متهب خارج شده باشد ، اگر مورد هبه ، رهن داده شده باشد و ... )

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

اگر شما مدعی هبه هستید دقیقا واژه هبه در سند انتقالی (چه عادی چه رسمی) باید قید شود. یا به هر وسیله دیگر مانند شهادت شهود لازم است هبه بودن را ثابت نمایید.