مشاوره حقوقی رایگان - سند خانه

با سلام من از طریق وام مسکن میخوام خانه بخرم سند به اسم من و همسرم میشه و اینکه برادرم میخواد بیشتر پول رو بده نزدیک 5 دانگ به اسم اون میشه اما چون با گرفتن وام مسکن سند در رهن بانک میره چه جوری امکان پذیره که من مدرکی دال بر اینکه برادرم 5 دانگ از خانه من را سهیم داره چون میترسم بعد از مرگ همسرم خانواده شوهر اقدام کنند به گرفتن ارث و من چه جوری ثابت کنم که پول پسرتان نیست پول برادرم بنده خدا حالا که سبب خیر شده برای خانه دار شدن من پولش به باد نره چه جوری امکان داره مدرکی دال بر داشتن 5 دانگ خانه برادرم تنظیم کنم ایا بعد مرگ همسرم میشه از ارثی که گذاشته مهریه کامل بگیرم یا اینکه با چه سندی ثابت کنم 5 دانگ برای داداشم هست ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید قرارداد تنظیم نمایید و تمام شرایط را در قرارداد ذکر نمایید و

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام، در این موضوع، مهم حفظ حقوق مرتهن(بانک) است و انتقالات نافی حقوق بانک دارای ایراد است. می توانید، سند عادی در حضور شهود تنظیم و میزان5 دانگ را به برادر منتقل نمایید که بعدا برادر امکان اخذ سند بعد از راضی نمودن بانک را داشته باشد. با یکی از وکلای شهر محل زندگی،حضورا جهت مشورت هماهنگی نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بوسیله عقد صلح و یا اقرارنامه رسمی می توانید حق برادر را محفوظ نگهدارید ضمن اینکه وصول مهریه از ماترک متوفی نیز ممکن است