مشاوره حقوقی رایگان - نرفتن به احضار دادگاه جرایم رایانه ای به دلیل مریضی

سلام. خسته نباشید ببخشید من از طریق سامانه ثنا مطلع شدم که از من یک شکایت در مورد جرایم رایانه‌ای شده و داخل متن احضار قید شده که عدم حضور جلب است میخواستم ببینم اگر نتونم فردا به خاطر مشکله مریضیم که 3 روزه درگیرش شدم، برسم به دادگاه چه اتفاقی می افته ، البته من ی رای دادگاه 1 سال پیش دارم که منع تعقیب برام صادر کردند ولی دوباره همون آدم به دروغ شکایت کرده..لطفا راهنمایی کنید و سپاس از توجهتون..

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اشكالي ندارد با گواهي پزشكي و اعلام ببيماري و عذر موجه در مرجع قضايي حاضر شويد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ممکن است حکم به ضرر شما صادر بشود و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق وکیل موضوع را پیگیری کنید و با لایحه ارسال کنید