مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت راه عبور در کوچه بن بست

باسلام. در سنوات گذشته به منظور دسترسی به مزارع و زمینهای پدری با خرید مقداری زمین از همسایه به قیمت مسکونی و با عقب نشینی در ملک خود کوچه عبوری فرعی و منتهی به باغات و مزارع خود احداث نموده ایم. قبل از دایر شدن شهرداری در روستا و تبدیل ده به شهر تعداد سه واحد منزل مسکونی در بر این کوچه احداث شده است.
شهرداری محل جلو هر ساخت و سازی را برای اینجانب مالک گرفته و تاکنون هیچگونه تفکیک و قرارداد تفکیکی با شهرداری انجام نگرفته است.
یک واحد ساختمان که حریم جنوبی ان به باغ و زمین صادر شده و دارای ورودی در ضلع شمالی و مشرف به خیابان 45 متری است به هنگام بازسازی بدون توجه به مالکیت کوچه و هزینه های احداث کوچه با استفاده از مجوز و پروانه خلاف واقع شهرداری در معبر کوچه ما اقدام به نصب درب ماشین رو وادم رو نموده است. این در حالیست که ما خود که مالک کوچه هستیم حق ساخت و ساز دربر کوچه احداثی خود را نداشته و شهرداری برای این کار ادلای 60 درصد املاک ما را دارد.
کوچه 6 متری و بن بست و انتهای آن به باغ و مزارع شخصی ما ختم میشود.
لطفا راهنمائی بفرمائید چگونه از حق مالکیت خود و برچیدن بساط متجاوز به حریم کوچه اقدام نمائیم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید وکیل بگیرید تا از نزدیک مدارک و محل شما را بعلاوه طرح تفضیلی شهرداری را مشاهده کند بعد راه حل ارائه دهد