مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد عیدی و سنوات

سلا خدمت حضور همه شما مشاورین عالیقدر
من از اول سال 97 در یک مغازه جعبه سازی به عنوان طراح با پایه حقوق 1400000 استخدام شدم.
بعد از گذشت حدود 10 ماه و نیم بیمه ندارم و ساعت کارم از 9:15 صبح تا 6:30 عصر هستش
در طول این مدت نه قرارداد داشتم نه بیمه و نه مرخصی.
الان بهم گفته شده که فقط تا آخر امسال اینجا مشغول هستم و عیدی و سنوات هم ندارم
میخواستم بدونم آیا عیدی و سنوات بهم تعلق میگیره و اگر میگیره چطور باید اثبات کنم!؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام تا پایان قرار توافق حضور داشته باشید برگه سفید، امضا نکنید ، تا از طریق اداره کار بعد بتوانید حقوقتان را دریافت کنید برای الان که انجا حضور دارید شاهد جمع اوری کنید