مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مشاعی

سلام. مدت 3سال است کنتور گاز واحد خود را جدا کرده ام و از شوفاژخانه ساختمان استفاده نمیکنم. به تازگی دیگه شوفاژخانه سوراخ شده و قصد تعویض دارند حال سوال من این است که من از این قسمت مشاعی ساختمان یعنی شوفاژخانه حدود 3سال است که استفاده نمی کنم ایا باید هزینه تعمیر ان را پرداخت کنم.
اگر جواب شما مثبت است یعنی با وجود عدم استفاده شوفاژ خانه باید هزینه تعمیرات انرا پرداخت کنم ایا مالکین واحدهای دیگر که سهم من از شوفاژخانه را استفاده میکنند باید به من اجاره سهم شوفاژ خانه پرداخت کنند

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر از شما نباید مطالبه کنند اگر شکایت کردند از شورا درخواست تامین دلیل کنید و بعدبه عنوان دفاع ارایه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر مسئولیتی جهت پرداخت ندارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله بله هزینه تعمیرات مشاعات بر عهده تمام مالکان ، به نسبت مساحت اختصاصی میباشد حتی اگر استفاده ننمایند . خیر گرفتن مبلغ اجاره از سایر مالکان امکان ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شوفاژ خانه جز مشاعات است وشما می بایستی بعد از جدا کردن کنترل گاز این موضوع را با ساکنین در میان گذاشته تا هزینه های شوفاژخانه به شما تعلق نگیرد ولیکن در وضعیت فعلی شما باید هزینه انرا پرداخت نمایید وحق اخذ اجاره بها هم ندارید