مشاوره حقوقی رایگان - شاهد

منزلی در مرحله ثبت رسمی به صورت مبایعه نامه دست نویس از طریق وکالت تام بدون حضور مالک از وکیل به خودش واگذار شده بعد چند روز مالک هم فوت شده و ثبت رسمی ناتمام ماند دو شاهد مبایعه را امضا کردند که یکی از آنها پسر وکیل است
آیا امضای پسر وی زیر مبایعه مورد قبول است یعنی وراث بگویند او ذی نفع است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر منظورتان شهادت افرادی است که ذیل مبایعه نامه امده بله منعی وجود ندارد وشهادت قرابت سببی ونسبی مانع شهادت شرعی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با فوت وکیل یا موکل ، وکالت نامه باطل میشود . و برای احراز مالکیت ، شما باید دادخواست اثبات بیع به طرفیت همه ورثه مطرح نمایید و با داشتن مبایعه نامه حکم به اثبات مالکیت شما. صادر خواهد شد