مشاوره حقوقی رایگان - روند کار پرونده

با سلام. من رای قطعی و نامه اداره کار را جهت اجرا به دادگستری بردم امروز سامانه روند کار پرونده را چک کردم اینو نوشته

نسبت به دعوی شما به طرفیت مبنی بر درخواست صدور اجراييه در مورد راي هيات حل اختلاف كارگر و كارفرما طی شماره مورخ 1400/06/07 اجرائيه صادر شود
4- دستور قضایی مبنی بر صدور اجرائيه در تاریخ 1400/06/07 صادر گردید

5- اجرائیه شماره مورخ 1400/06/07 در مورد دادنامه شماره مورخ 1400/06/07 به نفع شما علیه فلانی صادر شد

6-ا بلاغیه مورخ 1400/06/07 جهت ابلاغ اجرائیه شماره مورخ 1400/06/07 برای خوانده صادر شد

7- ابلاغیه شماره مورخ 1400/06/07 مربوط به خوانده در تاریخ 1400/06/08 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام احراییه صادر وبه طرف مقابل ابلاع گردیده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابلاغ اجراییه به نفع شما علیه خوانده صادر شده است و طرف شما باید مفاد رای قطعی رو اجرا کنه