مشاوره حقوقی رایگان - کار بدون قرارداد

با عرض سلام و احترام
من با کارفرما به صورت شفاهی صحبت کرده ایم که حقوقم 15 میلیون تومن باشد اما فعلا قراردادی بسته نشده است 5 میلیون از حقوقم را از حساب بانکی شرکت و 10 میلیون را از حساب بانکی شخصی دیگر پرداخت میکند و بیمه 5 میلیون تومن را هم واریز کرده است.
در صورت قطع همکاری و شکایت حقوق من از 5 میلیون در نظر گرفته خواهد شد ؟ یا 15 میلیون در نظر گرفته خواهد شد ؟

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

سلام
اگر قرارداد داشته باشید از 15 م و در غیر اینصورت از 5 م
مگر اینکه در عین اینکه قرارداد کتبی ندارید اما بتونید ثابت کنید که 15 م حقوقتون‌ بوده

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام. در صورت اثبات قرارداد شفاهی، تعهدات ضمن آن نیز معتبر تلقی می شود.