مشاوره حقوقی رایگان - شارژ

سلام من یک اپارتمان 60متری در یک مجتمع 20واحدی در کرج دارم که از اول خالی بوده کل هزینه های مثل ایزوگام و دوربین و در برقی و هرچی که مدیر ساختمان گفته پرداخت کردم حالا یک شارژ از واحدهای دیگر دریافت میکردن که هزینه اب و گاز و برق عمومی هم جزو ان بوده به من میگن شما باید نصف شارژ را پرداخت کنید با توجه به اینکه من اپارتمانم خالی بوده باید مبلغی پرداخت کنم

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام بله قانونا مبلغ شارژ را می بایست پرداخت نمایید حتی اگر واحد شما خالی باشد اما می توانید صحبت نمایید و متقاعد کنید که هزینه های مصرفی مثل اب و برق را چون استفاده ننموده اید پرداخت نکنید