مشاوره حقوقی رایگان - شارژ در شهرک واقع در شمال

با سلام در شهرکی واقع در شمال چند ویلا و چند زمین خالی وجود دارد ولی مالکین زمینهای خالی شارژ را مدت 12 سال نداده اند در این مدت شهرک دائما نگهبان نیز داشته چگونه میتوان طرح دعوی کرد ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

خیلی ممنون از توجه

سهیلا مشایخی

سرکار خانم سهیلا مشایخی :

باسلام
از طريق دادخواست مطالبه شارژ معوق و جدول شارژ شهرك ميتوان اقدام نمود كه در شهرك هاي ثبت شده در اداره ثبت شركتها بمراتب دادنامه اصدارگرديده است.