مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

با سلام
من آشنای یه خانواده هستم که شوهرش بعلت سوابق متعدد حمل مواد در شکم دو سال در زندان بود
در سال گذشته آزاد شد و باز شروع به مصرف مواد و قرص نمود
چندین بار پاد رنسانس کردم و تعهد کتبی داد ترک کند
تا اینکه روزی همسر و فرزندش با حال نزار در منزل من آمدند و گفتند که مارو بیرون کرده برین پول پیدا کنید
من سفارش کردم طلاقش را بگیرد
روزی که حکم طلاق در سامانه قرار گرفت این آقا شروع به تهدید خانم کرده بود اس ام اس ها موجود است
برادر ایشان به من زنگ زد برو نزار بره دم در خانم سابقش ایشان در دهات تبریز ساکن و ما در قم هستیم
وقتی رسیدیم در دو در بود و به محض دیدن ما به من حمله نمود و گلوی من را فشرد مکالمه بعدی وجود دارد که دیدی چطور خفه اش کردم
من حدود 5 دقیقه از حال رفتم وقتی به خود آمدم از پهلوی ایشان خون می آمد
ایشان حتی اس ام اس هم داده خودم خودم زدم ولی دیه میگیرم
دو نفر شاهد معرفی کرده بود که دروغ بودن آنها ثابت شد و یکی رفیق و در همین رابطه پرونده تهدید خانم را دارد
ولی قاضی میگوید چون جرحش اگه به بیمارستان نمی‌رسید میمیرد است
و با او درگیر شده من و به پرداخت دویست میلیون دیه و ه‍شت ماه زندان محکوم کرده الان هم تجدید نظر خواهی دادم
چه کنم
من دیروز رفتم محل یکی از همسایه ها گفتند دوستش زدش ولی همه رو اونجا تهدید کردن

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در این رابطه باید به پزشکی قانونی ارجاع و اگر خودزنی کرده باشد مشخص شود.کلیه مدارک هم در تجدیدنظر استناد کنید.
در صورت نیاز تماس بگیرید برای ارائه مشاوره.

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
با قاضی تجدید نظر صحبت کنید تا دستورات لازم را جهت تحقیق از ساکنین محل صادر کنند و این را هم تقاضا نمایید که هویت مطلعین و شاهدین فاش نشود، شاید قاضی پرونده موافقت کردند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر خودنی رخ داده باشد پزشکی قانونی با کارشناسی ودستگاه های فنی ومدرن تشخیص خواهد دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما خودتان باید شخصی را شاهد ماجرا بوده را حتما به دادگاه تجدید نظر معرفی نمایید یا مشخصات شاهد را به دادگاه اعلام نمایید تا قاضی ایشان را به عنوان مطلع احضار نماید یا
درخواست تحقیقات محلی از محل وقوع جرم را مطرح نمایید