مشاوره حقوقی رایگان - گرانفروشی در خرید موبایل و ریختن برنامه بر روی آن

من یک گوشی موبایل در تاریخ 15 تیر خریدم که فروشنده هم گوشی، قاب، گلس، و... رو هم به من فروخت و همانجا هم روی جدولی در گوشی خودش نرخ روز این مدل گوشی را به من گفت و در ادامه کارمند ایشان هم گفت چون گوشی شما امکان هک برنامه های مالی رو داره باید یک آنتی ویروس قوی هم رویش بریزید که بابت آنتی ویروس سه ساله اش هم 900 هزارتومن از من گرفتم خلاصه من به حساب اینکه بالاخره نمایندگی قیمت و ضابطه داره خریدم فردا صبحش رفتم در مسیر از چندجا پرسیدم دیدم چیزی حدود 6 میلیون به من گران فروختن در همه مواردی که فروختن به من، مثلا جدول قیمت گوشی اونروز 34/5 بود زدن 35/5 و همینطور بقیه انچه فروختن و گفتند ریختن برنامه هم رایگان بوده ولی از من 900 تومن گرفته بودن وقتی رفتم سراغ فروشنده گفت ما هیچی گران ندادیم و 900 تومن پول گارانتی برنامس و به من ندادی و به اون خانم دادی و ... به عبارتی از اعتماد من به اون برند سو استفاده کردن و تقریبا در تمام اقلام مبالغ رو اضافه گرفتن چطور و کجا میتونم ازشون شاکی بشم هم حق خودم رو بگیرم هم مانع از تکرار کلاهبرداری این مغازه بشم مخصوصا که اون خانم کارمندشون اصلا به من نگفت 900 تومن بابت برنامه ریختن میگیره که 2-3 تا برنامه هم بیشتر نریخت بلکه من رو ترسوند که اگر با این گوشی بخواهی تو حسابهای بانکیت بری هک میشه و باید انتی ویروس قوی بریزی و اون 900هزار رو بابت انتی ویروس گرفتن

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق تعزیرات حکومتی میتوانید شکایت خودرا بعلت گران فروشی طرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از صنف و اتحادیه گوشی فروشان پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق صنف و تعزیرات حکومتی می توانید جهت شکایت اقدام نمایید

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام شکواییه با جلب نظر کارشناس به سازمان تعزیرات حکومتی اقامه کنید