مشاوره حقوقی رایگان - اتهام مشارکت در قتل

سلام خسته نباشید برادر من چند شب پیش داخل ارایشگاه مشغول به کار بوده که یک ماشین دم در مغازه می ایسته و شروع به شلیک کردن میکنه یک نفر که دم در بوده رو میکشه و یکی که داخل بوده زخمی میکنه به برادر من هم شلیک میکنه که چون پناه گرفته بوده تیر به میز و صندلی گیر میکنه پس از بازسازی صحنه و بازجویی از برادرم اون رو ازاد کردن بعد یک ساعت دوباره اون رو بردن و بازجویی شد و بعدش اون رو بازداشت کردن الان پنج روزه بازداشت موقت در کلانتری و تحت نظر و تحقیقه بدون هیچ مدرکی گفتن مشارکت در قتل داشته به دلیل تیر نخوردن و سالم موندن ایا همچین قانونی هم هست که بدون مدرک اون رو نگه دارن حتی خانواده مقتول در بازپرسی گفتن از برادر من شاکی نیستن

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، به دلیل اهمیت و‌نوع جرم در جریات تحقیقات مقدماتی صدور قرار بازداشت موقت منع قانونی ندارد .

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام جرم مشارکت در قتل ، مجازات اعدام دارد و جرم سنگینی است پس باید تمام تحقیقات از تمام اشخاص دخیل در جرم صورت بگیرد و بازداشت افراد هم برای چند روز ، عادی است تا تحقیقات. مقدماتی کامل بشود

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،با توجه به جرم قتل بازداشت موقت امکان دارد.تا اتمام تحقیقات مقدماتی