مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه و کارت ملی برای اتباع

با سلام و خسته نباشید بنده اتباع افغان هستم متولد ایران با گواهی ولادت (فاقد مدارک هویتی) سوال بنده این است که من میتوانم شناسنامه و اقامت ایران رو اخذ کنم و این بند 5 که میگن یعنی چی منظورشون ازدواج دختران افغان با مردان ایرانی هست؟ ایا این قانون برای مرد افغان که با دختر ایرانی ازدواج کند نیز صدق میکنه یا کلا راهی هست که بشه شناسنامه گرفت از طریق خدمت یا سرمایه گذاری؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول فقط پدر باید ایرانی می بود اما اخیرا تصویب شده اگر مادر هم ایرانی باشه میتونن شناسنامه ایرانی برا فرزند بگیرندولاغیر