مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در حین بازگشت از ماموریت

با سلام
پدر همکار بنده ؛ در نیروی انتظامی کار میکردند و درجه سرداری داشتند ایشان سابقه جبهه و جنگ را هم داشتند در سال 75 در حال برگشت از ماموریت ، ماشین آنها تصادف کرده و ایشان فوت میشوند. ولی بنیاد شهید ایشان را بعنوان شهید اعلام نمیکنند و به خانواده آنها گفته میشود در قانون نیامده که شهید اعلام شود.
دو ماه بعد یکی دیگر از همکارانشان دچار سانحه میشود و آنها ایشان را شهید اعلام میکنند .
وقتی خانواده آنها جویا میشوند میگویند الان قانون شده است و شامل شماها نمیشود.
حال پرسش من این است که آیا پدر همکار بنده که در تاریخ 75/8/10 دچار سانحه میشوند شهید محسوب میشوند یا خیر
اگر بله از کجا و چگونه پیگیری کنند.
ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولاباید درخواست خودرا در بنیاد شهید ثبت ودر کمیسیون احرازشهادت بررسی ونظریه صادر گردد واگر رای مذکور صحیح صادر نشده باشد میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در حین ماموریت تصادف کرده باشند شهید محسوب میشود شما باید درخواست خود را به بنیاد شهید مطرح نمایید و در صورت عدم پذیرش ، شما میتوانید در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید