مشاوره حقوقی رایگان - تخلف ساخت و ساز همسایه

با سلام و عرض ادب. بنده منزل ویلایی یک طبقه دارم. جدیدا متوجه شدم همسایه کناری برای ساخت طبقه دوم منزلش که از وسایل پیش ساخت استفاده میکنن، از دیوار انتهای دورچین پشت بام بنده استفاده کرده. یعنی از قسمتی از دورچین پشت بام به عنوان یک قسمت از دیوار ساخت طبقه ی دوم خودش استفاده کرده. این موضوع رو اصلا نمیدونستم تا اینکه برای ساخت انباری روی پشت بام رفتم و تازه دیدم.. یعنی خودم الان نمیتونم از یک ضلع دورچین پشت بام استفاده کنم. ایشون حق چنین کاری رو داشتن؟؟ من میتونم اعتراض کنم بهشون و بگم دیوارشون رو بردارن؟ با ورق آلات حالت کانکس ساختن. ممنونم. اگر طولانی شد عذر میخوام

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ایشان بدون احازه ساختمان همسایه مجاور حق دخل کتصرف نداشته ومیتوانید از طریق شهرداری گزارش نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید به شهرداری مراجعه نمایید و تخلف ایشان را اطلاع بدهید تا کارشناس موضوع را بررسی نماید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
همسایه شما حق نداشته اند بدون اجازه شما اینکار را انجام دهند و شما می‌توانید از طریق دادگاه الزام ایشان به رفع تصرف و برچیده شدن سازه و پرداخت خسارات وارده را بخواهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر- تامین دلیل - بهد شکایت کیفری تحت عنوان غصب