مشاوره حقوقی رایگان - ازاله بکارت

با دختری در رابطه بودم گفته بود بکارت نداره و با درخواست خودش رابطه برقرار کردیم
ولی بعد رابطه متوجه شدم دروغ گفته و من ناخواسته بکارتش رو پاره کردم

حالا تهدید به شکایت کرده

یه فایل صوتی دارم که گفته قبلا تو رابطه بکارتش رو از دست داده ایا این فایل صوتی برای دادگاه قابل استناده

و اینکه مجازات من چی هست ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر با رضایت خودش ارتباط برقار نموده باشید ارش البکاره به ایشان تحقق نخواهد گرفت وعمل میتواند در صورت عدم احراز شرایط تحقق زنا به حد تازیانه وشلاق منتهی گردد

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، پزشکی قانونی میتواند زمان تقریبی ازاله بکارت را تشخیص دهد .
فایل صوتی هم ممکن است بعنوان اماره مورد قبول قاضی باشد .

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام این فایل صوتی دلیل محسوب نمیشه فقط در حد اماره در کنار سایر دلایل قابل استناد است در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید