مشاوره حقوقی رایگان - فراموشی تعیین وضعیت انتقال انشعابات در تقسیم ارث

با سلام
ملک کشاورزی موروثی پدری ما دارای امتیاز برق بود که بنام برادرم بود. هنگام تنظیم تقسیم نامه در خصوص این امتیاز چیزی ننوشتیم. حال ساختمانی که دارای امتیاز برق است بنام من شده ولی برادرم از انتقال امتیاز (حتی در قبال پرداخت هزینه) سر باز می زند. گرفتن امتیاز جدید نیز ممکن نیست و دخل و تصرف این انشعاب نیز چون به نام من نیست به مشکل خواهد خورد. من چگونه می توانم این امتیاز را به نام خودم کنم یا آن را از ملک جمع آوری نمایم و امتیاز جدید بگیرم؟ ظاهرا جمع آوری انشعاب نیز چون به نام من نیست موجب پیگیری حقوقی می شود.
ممنون میشم راهنمایی نمایید. چه راهی برای انتقال انشعاب وجود دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
هرآنچه در تقسیم نامه آمده و توسط تمام وراث امضا شده معتبر است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا وقتی در تقسیم با توافق طرفین مالی متعلق حق کسی میگردد تمام فروعات ان نیز متعلق ان بخش از تقسیمی خواهد بود که در تقسیم نامه امده چرا که اذن در شی اذن در لوازم ان هم است
لذا اگر تقسیم نامه شما عادی می باشد بهتر است دعوی تنفیذ وتایید تقسیم نامه با متفرعات ان منجمله انشعاب وامتیاز برق را از دادگاه درخواست نمایید
البته رویه محاکم در پذیرش اینگونه دعاوی متفاوت است وبرخی از شعبات میپذیرند وبرخی نه