مشاوره حقوقی رایگان - سقط در اثر ضرب و شتم

با سلام
همسر بنده يه شب به شدت مرا كتك زدند و حتي با چاقو مرا تهديد به قتل كردند و حتي با آمدن پليس ١١٠ مرا از منزل بيرون انداختند؛ بنده باردار بودم و ده روز بعد جنين ٨ هفته ام بعد از تحمل دل درد زياد سقط شد و راهي بيمارستان شدم. آيا ميتوانم از همسرم شكايت كنم و ديه خودم و جنين ام را بگيرم؟ البته دكتر و بيمارستان تأييد كردند كه در اثر ضربه جنين سقط شده چرا كه جاي كبودي ها روي پهلوها و بدن ام را كامل رويت كردند.

پاسخ ها :

سقط جنین در اثر ضرب و جرح شوهر ش دیه سقط جنین سقط جنین ضرب و جرح شوهر ضرب و جرح