مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

سلام
ایراد اعتبار امر مختومه در مرحله تجدید نظر امکان پذیر است یا خیر؟

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام با عنایت به اینکه ایراد اعتبار امر مختومه از ایرادات شکلی می باشد ، در مرحله تجدیدنظر قابل استماع و پذیرش می باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر خیر مهلت ایراد اعتبار امر مختومه ، تا پایان جلسه اول بدوی میباشد و در مرحله تجدید نظر امکان ایراد وجود ندارد