مشاوره حقوقی رایگان - امر مختومه حقوقی

سلام
عمو و عمه هایم علیه من و مادر و خواهران و برادرم دادخواست تقسیم ترکه دادند ،چون پدر ما وفات یافته بود پس از بررسی یک قطعه زمین که اعیانی در آن داشتم و سند گرفته بودم ،مشمول تقسیم ترکه نشد ،عمو و عمه ام برای ابطال سند علیه من دادخواست دادند که در بدوی تجدیدنظر رای به نفع من شد حالا دوخواهرم علیه من برای ابطال سند به عنوان ارثیه پدری ،دادخواست داده اند ،رای دادگاه بدوی به نفع من صادر شد ،با اعتراض آنها دادگاه تجدیدنظر تا الآن دو جلسه رسیدگی گذاشته است ،می خواستم بدانم ایراد امر مختومه برآن وارد نیست ،؟ لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نسبت به خواهرتان امر مختومه نبوده و دادگاه تجدید نظر رای قطعی صادر می‌نماید