مشاوره حقوقی رایگان - تهدید تلفنی ضبط تماس

سلام خسته نباشین بنده کارگرم پیش یکی کار میکردم بعد یک سال به مشکل خوردیم و بنده وسایل خود را جمع کردم و از پیش اون بنده خدا آمدم بیرون فردای اون روز به من پیامک داد که پولما بریز حساب یکم بده کار بودم و تهدید کرد اگه پولا نزنی حساب سفته های بنده را میگذارد اجرا من هم پول زدم حسابش بعد هرچی گفتم سفته هاما بده بهم نداد تا بعد 2ماه به منشی خودش گفته تماس بگیره با بنده و دوباره تهدید کرده که اگر دوست بنده شکایت کند سفته های بنده اجراست من صدای این مکالمه را ضبط کردم بعدشم شکایت کردم چطوری در محضر قاضی اثبات کنم و ضبط تماس را براش بزارم که قبول کنه اخه میگن ضبط تماس قانونی نیست خاهشا راهنمایی کنین بعد این که شکایت کردم یه پیامک داده که مدارکت را که تحویل گرفتی دیگه چته خواهشا راهنمایی کنیین

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما برای ایشان اظهارنامه بفرستید وتقاضا کنید سفته های امانتی را به شما پس بدهند درغیراینصورت باتوسل به همان پیامک و صدای ضبط شده علیه ایشان به جرم خیانت درامانت شاکی بشوید پیامک و صدای ضبط شده وبا سایرقرائن وامارات میتواند دلیل حقانیت شما باشد