مشاوره حقوقی رایگان - سوراخ شدن معده حین خدمت

سلام بنده در دوره اموزشی بودم که با شکم درد شدید مواجه شدم و من را به بیمارستان منتقل کردند بعد از سونوگرافی متوجه شدن معده من سوراخ شده و اسید معده کل شکم رو فرا گرفته و من را جراحی سنگینی کردند یعنی از زیر قفسه سینه تا اول مثانه شکاف دادند الان هم توی دوره استعلاجی هستم خواستم ببینم معافیت دایم میدهند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به کمیسیون مربوطه دارد که قبول کند یا نه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نظریه کمیسیون در این زمینه ملاک است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
موارد را در کمیسیون پزشکی طرح وبعد از بررسی معافیت مشخص خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله درخواست خود را مطرح نمایید تا در کمیسیون پزشکی مطرح بشود و حتی میتوانید درخواست جانبازی عادی و اخذ مستمری هم نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بمان اول کار درمان خود را انجام بده با این هزینه های گزاف

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تشخیص با کمیسیون می باشد