مشاوره حقوقی رایگان - معافیت دائم اعصاب و روان

من چند تقریبا 5ماهی هست که دارم خدمت میکنم اما به دلیل پیش فعالی و افسردگی و سابقه مصرف مواد در پادگان حالم خوب نیست و ناخوداگاه گریه میکنم و احساس میکنم بقیه پشت سرم حرف میزنن و میخوام هر لحضه بلایی سر خودم بیارم و اصلا نمیتونم تو پادگان حضور داشته باشم و میخوام اقدام کنم که بستری بشم.خواستم بدونم امکانش هست که من معافیت دائم بگیرم چون تحمل ندارم و نمیخوام فرار کنم

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

طبق بند 33 سازمان نظام وظیفه، افرادی که مبتلا یه بیماری های اعصاب و روان هستند،
از خدمت سربازی معاف خواهند شد. لذ اداشتن شرایط ذیل برای معافیت مذکور لازم است
بروز واکنش ها و رفتارهای نابهنجار و ضد اجتماعی.
مصرف انواع مختلف داروهای اعصاب و روان که یکی از شروط مهم جهت دریافت معافیت سربازی است.
وجود سابقه اقدام به خودکشی در فرد مشمول که این مورد هم یکی از شرایط اساسی برای دریافت معافیت نظام وظیفه اعصاب و روان است.
بستری شدن فرد در بیمارستان های روانی برای چندین نوبت که دلیل آن مشکلات حاد روانی و شرایط نامساعد روحی بوده است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما سریعا از یک روانپزشک سازمانی کمک بگیرید و این مطلب را بگویید و در صورت امکان با بازرسی یگان مربوطه هم مطرح نمایید کمکتان کنند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و عرض ادب و احترام
جهت دریافت پاسخ دقیق این موضوع باید از سازمان مربوطه پیگیری نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست بدهید
نظر کمیسیون مربوطه ملاک است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کمیسیون ارگان نظامی شما اظهار نظر کند و بعد کمیسیون عالی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق یگان پیگیری کنید تا موضوع به کمیسیون ارجاع شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام موارد معافیت دائم مشخص شده است ولیکن در نظر داشته باشید در آینده نخواهید توانست گواهی نامه بگیرید و یا در کار دولتی استخدام شوید