مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر برای دختر مطلقه

با سلام
پدر من 3 سال پیش فوت کردن و حالا من میخواهم از همسرم جدا شوم . ایا امکان دارد حقوق پدرم را دوباره برقرار کنم و انرا دریافت کنم ؟ یا چون بعد از فوت پدر طلاق گرفتم دیگر حقوقی به من تعلق نمیگیرد. من کار نمیکنم و حقوق از جایی دریافت نمیکنم . با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت طلاق امکان مطالبه وجود دارد

فائزه‌  رستگاري‌

فائزه‌ رستگاري‌ :

سلام بله در صورت جدایی و مجرد بودن حقوق پدر بشما تعلق میکیرد

علیزاده مقدم  ابوالفضل

جناب آقای علیزاده مقدم ابوالفضل :

با سلام
طبق قوانین و مقررات ارکان مربوطه میبایست اقدام کردد
در صورت طلاق نه بصورت توافقی و وجود شرایط مقرر (طبق قوانین ارکان)امکان برقراری حقوق وجود دارد

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
بله بعد از طلاق مستمری تعلق میگیرد