مشاوره حقوقی رایگان - چک بدون تاریخ و سوء استفاده از آن

با سلام
من از کسی پول قرض کردم و قرار شد پول را کم کم به ایشان بدهم از من یه چک به مبلغ 3 میلیون دریافت کردن بدون تاریخ و در وجه به صورت ضمانت من قسط ها را پرداخت کردم الان چک من را تاریخ زدن و برگشت میخواستم ببینم چه باید بکنم رسید پول های واریزی به ایشان هم میباشد.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

چون کلمه ضمانت نوشته شده است قاضی در خصوص منشا چک تحقیق میکند و شما رسید وجه را ارائه بدهید و اعلام کنید ضمانت پرداخت بوده است