مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی

باسلام.
بنده ساکنه روستای ... هستم خودمم معلول هستم.
هشت ماه پیش بخاطره مشکلات مالی مرتکب خطایی شده ام و دادگاه انقلاب زنجان رای منو صادر کرده و من تسلیم به رای دادگاه شدم.

اما قاضی باهام لج افتاده و وقتی وارد اتاقش میشم منو راه نمیده و هرچقدر التماس میکنم که من بخاطره معلولیتم نیاز به ماشین دارم که خودروی منو از توقیف دربیارن تا بیمارستان برم واسه معالجه شدنم.
حتی با گواهی پزشک و تاییدیه شورا و دهیاری رفتم اما قاضی بهم گفتش هنوز بهم نگفتن که تو اصلاح شدی.

ایا قراره کی بهشون دستور بده تا منو مورد عفو قرار بدن.

ایشون تمام سعیشون رو کردن واسه ضبط خودروی من که از دادگاهه انقلاب زنجان ماشین من رفع توقیف شد اما ایشون قبول نکردن و گفتن باید دوباره تجدید نظر بشه.

شما رو بقرانه مجید قسمتون میدم نذارین حق ناحق بشه.
من هیچ درامدی ندارم و نمیتونم با تاکسی جایی برم چون بی اختیاری ادرار دارم و خودم باید دیالیز بشم و شب روز دارم درد میکشم اما قاضی اقای ... ... که نمیدونم قسم خوردشو فراموش یا کرده یاچی.

من فقط درخواسته پیگیری دارم نه اینکه از جرمم کم بشه.

شمارو به شهدای امام حسین.ع قسمتون میدم یه راهی پیش پام بذارین.
حتی وکیلمم با قاضی هم نظر و هم عقیده هستن چون وکیل تسخیری مو همین قاضی گرفتن.
حالا من چیکار کنم.
شمارو به مقدسات قسم ازم ساده نگذرین بهتون پناه اوردم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات امکان شکایت از قاضی وجود ندارد