مشاوره حقوقی رایگان - شکایت زوجه از زوج به علت خیانت

سلام وقت بخیر. همسر من 5 ساله با خانومی تلفنی و از طریق اس ام اس در ارتباطه و من بعد از مدتی متوجه شدم و خیلی هشدار دادم و چندین بار قسم خورد که قطع ارتباط میکنه اما دوباره بعد از یه مدت شروع میکنه. من به تازگی از اس ام اس هاشون عکس گرفتم که توش خیلی حرفای زشت و بی شرمانه زده شده. من چطور میتونم از این خانوم شکایت کنم و حسابی مورد مواخذه دادگاه قرار بدم؟ و آیا محکمه و دادگاه کاری برای من انجام میده؟باسپاس

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما می توانید به دلیل رابطه نامشروع شکایت کنید. ولی با عکس اس ام اس و یا پرینت اس ام اس معمولا قاضی به سختی حکم می دهد و در واقع بیش تر بستگی به قاضی رسیدگی کننده دارد که تا چه اندازه به عکس و پرینت اعتبار بدهد و آن ها را محکوم به رابطه نامشروع کند. اما در هر حال سودی به حال شما ندارد.