مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در فضای مجازی

سلام من یک خانم هستم که برای بار دوم ازدواج کرده ام، همسرم 2هفته سرکار هست و 6روزمنزل، من تو تنهایی خودم از طریق یک بازی با مردی اشنا شدم و متاسفانه باهم 1مرتبه سکس چت داشتیم و همسرم متوجه این جریان شد. من در طول زندگی 1بار خطا کردم و همون لحظه بسیار پشیمان شدم طوری که افسردگی گرفتم و همسرم میخاد مهریه ام و ببخشم و از هم جدا بشیم لطفا کمکم کنیدچون من واقعا همسرم و زندگی ام را دوست دارم و تا ابد شرمنده همسرم هستم و عذاب میکشم اگه نخواسته باشم جدا بشم چکاری میتونم انجام بدم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید با مذاکره و اظهار ندامت و پشیمانی و بیان حقایق و سوءظن همسرتان نطبت به خود وتبدیل ان به حسن ظن اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

واضح است کار شما صحیح نبوده. بهتر است با همسرتان در خصوص بذل مهریه به توافق برسید تا اعتماد از دست رفته را جلب کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد طلاق دارید با هم توافق کنید در غیر اینصورت می توانید موضوع را انکار کنید و رابطه در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .حق طلاق با مرد است وبدون هیچ دلیلی می تواند طلاق دهد اما صدور طلاق منوط اسست به پرداخت تمام حقوق مالی زن از جمله مهریه ونفقه و..جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی سامانه در ارتباط باشید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال حقوقی نیست ، حق طلاق با زوج است و اختیار دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله منطقه بايد جنگي محسوب گردد و داراي تفكيك شهر و نوار مرزي و محدوده است