مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو در پارکینگ

سلام، خسته نباشید. خانوم من رفته و مهریه اش رو اجرا گذاشته است و یک خونه و یک ماشین دارم. هر دو تا الان از طریق ثبت اسناد بازداشت شده است. میخواستم بدونم ماشین چطوری باید به پارکینگ برود؟ به خاطر این که دست خانومم هست و گفته رفتم شکایتم پس گرفتم. پشیمون هستم لطفا راهنمایی ام کنید که چطوری ماشین هر چه زودتر به پارکینگ برود؟ ممنونم از شما.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فقط با شکایت و دستور مقام قضایی امکان توقیف خودرو وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب
می بایست مجوز مقام محترم قضایی باشد.