مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه جنسی

سلام ببخشید میخواستم ببینم هنگام دخول بین مرد و زن رو میشه پزشک قانونی تشخیص داد چه کسی با زن رابطه داشته؟ ؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
خیرمگر اثاری از شخص مذکور در زمان رابطه بجا مانده باشد

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
اگر آثاری از اسپرم شخص در زن باشد قابل تشخیص است درغیر اینصورت خیر
برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید.

محسن سلیمانی

جناب آقای محسن سلیمانی :

سلام تا 72ساعت بعد از این عمل می‌شود تشخیص داد که دخول صورت گرفته و اگر نشانه هایی چون پوست و مو روی بدن و لباس خانم باشد قابل تشخیص است اما دقت کنید که فقط در صورتی که عمل به عنف و اجبارباشد قاضی به این امر دستور می‌دهد و در غیر اینصورت امر اصلا برای قاضی مسموع نیست …برای توضیح بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در مواردتجاوز به عنف در اولین ساعات نهایت تا 72 ساعت از روی نشانه های باقی مانده قابل تشخیص است لذا بدون استحمام باید سریع مراجعه گردد در غیر این صورت خیر

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تعیین شخص طرف رابطه بسته به وجود اثار و در موارد تجاوز به عنف امکان پذیر است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگر مایع منی وجود داشته باشد، از طریق تست منی در پزشکی قانونی میتوانند متوجه شوند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر آثاری از اسپرم و ... موجود باشد قابل تشخیص است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت تجاوز به عنف و اكراه در مواردي كه آثاري از شخص مثل مني يا مو يا مواردي از اين قبيل روي زن باقي مانده باشد تا ٧٢ ساعت بعد از تجاوز قابل تشخيص است والا خير
براي مشاوره بيشتر تماس بگيريد يا پيام دهيد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥