مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال بکار غیر قانونی

سلام اینجانب مدت 10سال در شرکتی انجام وظیفه مینمودم تا اواخر سال 99 بیمه و حقوقم پرداخت میشد یدفعه با نظر شخصی مسئول مربوطه فسخ قرارداد و با خانمم قرارداد جدید بستن بدون هیچ حق و حقوقی که به بنده داده شود با توجه به اینکه 10ماه از تاریخ این کار غیر قانونی مسئولین میگذرد مدت 8ماه بنده اصلا خبری از همسرم ندارم و جدا از هم هستیم اکنون باتوجه به 3فرزند دخترم بنده با این سنم چکار کنم به چه کسی مراجعه کنم اخه این چه مملکتی ما داریم لطفاکمکم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درخصوص حقوق معوقه وسنوات میتوانید از طریق اداره کار شکایت خودرا ثبت نمایید درخصوص همسرتان که منزل را ترک نموده میتوانید دادخواست الزام به تمکین وبازگشت به زندگی مشترک را بدهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به تمکین همسرت را بده و از کارفرما هم نزد اداره کار وهم نزد دادسرا شکایت کن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست الزام به تمکین همسرت را بدید.