مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ مورد مصالحه

ملک در دفتر اسناد رسمی با درج مشخصات کامل ملک در قسمت مورد صلح ، بدون رد و بدل شدن هزینه بین مصالح و متصالح صلح شده است ، در پایین مبلغ مورد مصالحه ، همان مبلغی که در قسمت مالیات کل ملک در نامه ای که از دارایی گرفتم ثبت شده ، این مورد درست است دیگه؟ نباید مورد مصالحه هزینه ملک باشه؟

پاسخ ها :

ساميه  مخصوصي

ساميه مخصوصي :

استان :

با سلام صلح بلاعوض باشد که نیاز به درج مبلغ نیست اگر معوض هست قیمت ذکر شود

مريم  عبداله همداني

مريم عبداله همداني :

سلام اگر صلح شما معوض است باید قیمت ذکر کنید در غیر این صورت خیر نیاز به درج مبلغ نیست

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

موارد صلح معوض و غیر معوض است و برای هر کدام پاسخ متفاوت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ایرادی به صلح نیست وارزش معاملاتی ان درج شده است

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. نه در صلح ممکن است که ثمن معامله حتی یک شاخه گل یا 1000 ریال تعیین شود . معامله انجام شده و انتقال صورت می پذیرد.

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

عقد صلح اصل بر رایگان بودن است و نیاز به مبلغ نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
قانونا ایرادی نداره چون صلح ممکنه معوض باشه و ممکنه غیر معوض و در هر دو صورت صحیح است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صلح صحیح واقع شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام عقد صلح میتواند معوض یا بلاعوض باشد و در عقد صلح معوض ، باید عوض ، صریحا قید بشود