مشاوره حقوقی رایگان - صیغه ده ساله

با عرض سلام و ادب
من ده سال پیش صیغه مردی شدم که زن و بچه داشت ... در این چند سال ما واقعا همدیگه رو دوست داشتیم ... او وعده های زیادی به من داد ... از دو سال پیش با خانوادم صحبت کرد و گفت من زنم را نمیخواهم و میخواهم با دختر شما ازدواج و زندگی کنم ... ایشون تمام مال و اموال خود را به نام زن اولشان کرده و خانم ایشون گفتند برو با زنی که دوست داری زندگی کن ... تا دو روز پیش این آقا به مدت 40 روز با من زندگی کردند ... من خیلی به ایشان محبت کردم چون واقعا عاشق واقعی هم بودیم ... الان به مدت دو روز است که این مرد باز برگشت به زندگی سابق خود و مانند این ده سال با وعده وعیدهایی که به من داد من را رها کرد و در واتساپ برای خانواده اش وصیت نوشت که من این زن را دوست دارم و ازش دست نمی‌کشم ... ایشون حتی به خانه مادر و برادر من آمد و به آنها قول داد من دختر شما را رها نمیکنم ... در این مدت ده سال هر روز به خانه من می آمد و رابطه برقرار میکرد
ممنون میشم من را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این صحبتها تعهد عقد ایجاد نمی کند فقط شما میتوانید از او شکایت کنید