مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم ملک ارثی

سلام. ارثیه پدری من زمین کشاورزی است و انحصار وراثت شده است. برادر های من نمی خواهند زمین را بفروشند ولی من میخواهم سهم خودم را بفروشم. چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام .تقاصای تقسیم ماترک را در دادگاه مطرح کنید ، اگر زمین قابل افراز نباشد در نهایت درخواست فروش آن را نمایید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سهم ارث خود از زمین پدری را میتوانی به استناد سند مالکیت پدر و گواهی انحصار ورثه به هرکسی بفروشی