مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از مشخصات یک فرد در داستان

سلام وقتتون بخیر
میخوام بدونم اگر شخصی به عنوان یک نویسنده از اسم و مشخصات و عکس یک فرد بدون اجازش تو داستانش استفاده کنه جوری که کاملا مشخص باشه منظورش چه کسی و اون فرد توی داستانش یک نقش منفی برای مثال (قاتل_رئیس مافیا_دزد_خلافکار_سادیسمی_متجاوز و...) داشته باشه اگر راضی نباشه میتونه از اون نویسنده شکایت کنه؟ پیگرد قانونی داره؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی صد در صد، اما اگر نتونی ثابت کنی ، اون از شکایت خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله می تواند شکایت نماید به شرطی که صریح و واضح باشد